Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساکنان مناطق زلزله زده هائیتی با وجود گذشت حدود یک هفته از زمین لرزه ای مهیب، همچنان برای تامین مواد غذایی مورد نیاز خود، مستاصل و از سرعت پایین اهدای کمک های بشردوستانه ناراضی هستند.

بر اثر وقوع زلزله ای به بزرگی ۷.۲ ریشتر که هفته گذشته مناطقی از هائیتی را به لرزه درآورد بیش از ۲۰۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین صدها نفر هنوز مفقود هستند و دیگر امیدی به زنده یافتن آنان وجود ندارد.

خسارت های وارد شده به جاده ها و مسیرهای ارتباطی، تلاش ها برای اهدای کمک های بشردوستانه به مناطق دوردست زلزله زده را بی نتیجه گذاشته است.

یک سازمان اهدای مواد غذایی به فقرا اعلام کرد که چهار کامیون حاوی مواد غذایی و آب آشامیدنی متعلق به آن، توسط برخی از مردم محلی مورد حمله قرار گرفت و روز گذشته (جمعه) در حالیکه این کامیون ها به سمت مناطق روستایی در جنوب هائیتی در حال حرکت بودند، غارت شده اند.

هائیتی که از کشورهای فقیر قاره آمریکا به حساب می آید همچنان با خرابی ها و خسارت های به جا مانده از زلزله سال ۲۰۱۰ که بیش از ۲۰۰ هزار کشته برجا گذاشت، دست به گریبان است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، در زمین لرزه هفته گذشته در این کشور ده ها هزار خانه تخریب شده و دستکم ۲۱۸۹ نفر نیز جان خود را از دست داده اند. همچنین به گفته مقامات، ۳۳۲ نفر مفقود شده و ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر نیز به دلیل مصدومیت تحت درمان قرار گرفتند.

هشدار یک مقام:‌ وضعیت بهداشت بسیار بحرانی است

بی بی سی نیز در گزارشی آورده است که نیروهای امدادی در حال جستجو برای یافتن بازماندگان احتمالی هستند و بوی ناخوشایند اجسادِ قربانیان، فضا را پر کرده است.

"نادشا میوبا" از مدیران بنیاد بهداشت هائیتی می گوید: ما در حال مواجهه با یک فاجعه بهداشت عمومی هستیم.

وی هشدار داد: وضعیت بهداشت مردم و آوارگان در مناطق زلزله زده، بسیار بحرانی است و امیدواریم که با شیوع وبا روبرو نشویم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۸۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواج شدن دریا در خلیج‌فارس با وزش بادهای جنوب غربی

ایسنا/هرمزگان کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از ظهر امروز تا جمعه شب دریا با وزش بادهای شدید جنوب غربی تا شمال غربی مواج خواهد شد.

مرضیه سی‌سی پور با اعلام این خبر افزود: امروز چهارشنبه  (۱۹ اردیبهشت ماه) بعدازظهر و شب ناپایداری‌هایی در وضعیت جوی و دریایی پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: بیشینه سرعت وزش باد به‌ویژه طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه به ۵۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا تا دو متر خواهد رسید و سبب اختلال در ترددهای دریایی خواهد شد.

سی سی‌پور گفت: توصیه می‌شود در این مدت شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از تردد خودداری کنند و تمهیدات لازم در بنادر و اسکله‌های استان در نظر گرفته شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری، هوا در طول روز همراه با غبار محلی، در بعدازظهر و شب در ارتفاعات غربی و شمالی و جزایر غربی استان افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده باران و رعدوبرق و افزایش سرعت لحظه‌ای باد دور از انتظار نیست.

سی سی پور گفت: توصیه می‌شود از صعود به ارتفاعات و قرارگیری در حریم رودخانه‌های فصلی در این مناطق خودداری شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: جمعه و شنبه در مناطق شرقی، سواحل دریای عمان، برخی نقاط مرکزی و شرق تنگه هرمز افزایش سرعت وزش باد شمال شرقی با احتمال گردوغبار پیش بینی می‌شود.

سی سی پور گفت: از لحاظ دمایی امروز افزایش نسبی دمای بیشینه در بیشتر مناطق پیش بینی می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) بنرهای تبلیغاتی تهران؛ از خرید قسطی در شمال شهر خبری نیست
  • مواج شدن دریا در خلیج‌فارس با وزش بادهای جنوب غربی
  • بنرهای تبلیغاتی تهران: از خرید قسطی در شمال شهر خبری نیست (+عکس)
  • بنرهای تبلیغاتی تهران: از خرید قسطی در شمال شهر خبری نیست
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • محمودی خبر داد: امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی در رفح زیر آتش+ عکس
  • «رفح» زیر آتش؛ وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی+ عکس
  • پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در استان کرمان